Panta Rhei

Pijnbestrijding therapie voor iedereen

Pijnstilling, energie bevordering en versneld herstel.

Cor Oevering

Nadat ik jarenlang in de financiële sector had gewerkt, heb ik besloten de stap te zetten om cliënten op een andere wijze van dienst te zijn. Ik ben opgegroeid met alternatieve geneeswijzen. Dat tezamen met mijn grote interesse hiervoor heeft bij mij het vuur aangewakkerd om mij als natuurgeneeskundig therapeut te bekwamen.

Ik heb de beroepsopleiding tot Life Science Therapeut gevolgd; een natuurgeneeskundige opleiding waarin verschillende technieken uit de Westerse, Indiase en Chinese geneeskunde aan de orde komen. Daarnaast heb ik de opleiding tot APS therapeut gedaan. APS Therapie is een aangename, erkende en natuurlijke behandeling die zorgt voor pijnvermindering, meer energie en sneller herstel. APS Therapie kan zowel fysieke als psychische klachten verlichten of verhelpen. Doordat APS Therapie het zelfgenezend vermogen van het lichaam stimuleert, zijn de mogelijkheden nagenoeg onbegrensd en kunnen heel veel klachten worden behandeld.

Tijdens behandelingen kan ik gebruik maken van een bio-energetisch meet- en testinstrument. Hiermee kan ik het lichaam verder onderzoeken op fysieke, emotionele en spirituele verstoringen. Vervolgens kan ermee getest worden wat er nodig is om deze verstoringen aan te pakken, door bijvoorbeeld supplementen te gaan gebruiken.

Heb je pijn door een blessure, ziekte of een nog onverklaarbare reden? Last van stress, spanning, vermoeidheid, slaapproblemen of allergieën? Of kamp je met een burn-out of depressie? APS Therapie kan uitkomst bieden.

Met APS wil ik er graag aan bijdragen dat jij je beter en energieker voelt. Ben je benieuwd of ik iets voor je kan betekenen of heb je nog vragen? Neem gerust contact met mij op!

cor oevering